Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Sint Annaland

Schitterend gelegen aan Nationaal Park Oosterschelde

Vista Maris is perfect gelegen, uitkijkend over het schitterende natuurgebied Nationaal Park Oosterschelde. Een bijzonder landschap met water dat zich mijlenver uitstrekt, afgewisseld met zilte zandbanken waar zeehonden lekker uit kunnen rusten. Hier geniet u (of uw gasten) ook van de vele vogels, die hier het hele jaar door aan komen vliegen. Met hun duikvluchten om een visje mee te pakken, of om een tussenstop te maken in Zeeland op hun reis naar Afrika om te overwinteren. Met een beetje geluk is ook de rugvin van de bruinvis die het aandurft om dicht bij de kust te komen te spotten. Kortom, genieten aan de Zeeuwse kust!

Bootje in de jachthaven

Aan de andere kant van het appartement ligt de jachthaven van St. Annaland, dat niet voor niets Parel in de Delta wordt genoemd. Een beschutte en levendige ankerplaats midden in de natuur. Hier kan men uitrusten na een lange tocht op zee en zich laten verwennen in het restaurant De Buutengaets, waar liefhebbers van visgerechten hun hart op kunnen halen.

Sporten en ontspannen

Behalve op het water is dit stukje Zeeland ook dé plek om ín het water sporten. St. Annaland heeft haar eigen duikplaats. Kale zandvlakten gaan over in een weelderig begroeide bodem vol zeedieren. Struin de bodem af en ontdek kreeften, krabben, garnalen en zeedahlia’s in allerlei kleuren en maten. Na de duik rust u lekker uit op het strand van St.Annaland, alles op loopafstand van het nieuwe appartement.

Levendigheid om de hoek

St. Annaland is een levendig dorp met een historisch centrum met veel voorzieningen, zoals een supermarkt, gezellige café’s en restaurants en authentieke winkeltjes. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Op zoek naar nog meer levendigheid? Binnen no-time zijn grotere steden Bergen op Zoom en Roosendaal, te bereiken. En Breda en Rotterdam zijn op drie kwartier aan te reizen.

Neem contact op met de makelaar

Disclaimer | Webdesign Ede Memorise