Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Havenweg 8, 4697 RL Sint-Annaland

De meest waterrijke provincie van Nederland

In het Zuidwesten van Nederland ligt de waterrijke provincie Zeeland met al haar (schier)eilanden en natuurgebieden. Al jarenlang trekken vele toeristen hier naartoe om van de rust en de ruimte en het verrassende Zeeuwse land te genieten. Vista Maris bevindt zich op het eiland Tholen.

Goed bereikbaar

Tholen ligt vlakbij Brabant. Door de aanleg van de dammen en een verbeterende ontsluiting via de A4 is het (schier)eiland uitstekend bereikbaar. De Oesterdam en Philipsdam zorgen tevens voor een snelle verbinding met respectievelijke Schouwen-Duiveland en Zuid-Beveland. Vanuit de steden Rotterdam, Breda, Antwerpen en Goes rij je in een half uurtje naar St. Annaland. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Bergen op Zoom van waaruit goede busverbindingen naar Tholen zijn.

De Jachthaven van St. Annaland

Aan de rand van het eiland ligt het pittoreske plaatsje St. Annaland (Stalland in het Zeeuws). Dit stadje is vooral beroemd om de gezellige jachthaven. Hier vandaan vaar je via de Krabbenkreek naar het grootste natuurgebied van Nederland, Nationaal Park Oosterschelde.

Neem contact op met de makelaar

Disclaimer | Webdesign Ede Memorise